På tross av koronapandemien, mottok vi over 1000 lodd gjennom Kystlotteriet i 2021. I trekningen der store og små strandryddere kjempet om en av fjorårets flotte premier, var det Anne Brit, Kaya og Stine som stakk av med hovedpremiene!

Hovedpremien i Kystlotteriet 2021 var et åtte dagers ekspedisjonsseilas med SeilNorge langs vestkysten av Svalbard. Denne turen har hovedfokus på fjorder og isbreer, og det er mye spennende å lære og oppleve underveis. Det var Anne Brit fra Agder som stakk av med premien. Det viser seg at hun og mannen rydder jevnlig i sitt nærområde, og de hadde derfor begge mange lodd med i trekningen. Faktisk var mannen også blant vinnerne av årets premier. Her snakker vi to skikkelig ivrige strandryddere – og selveste hovedpremien er altså vel fortjent. Gratulerer så mye!

Anne Brit er en flittig strandrydder. Nå skal hun på ekspedisjon med SeilNorge!

16 år gamle Kaya fra Agder vant andrepremien, et tredagers seilas for to personer med den spektakulære fullriggeren Christian Radich. Turen er en del av Sea Norway, et seilas som går langs norskekysten fra Oslo i sør til Lofoten i nord. Dette blir en uforglemmelig del av årets sommerferie, hvor hun og en venn får oppleve norskekysten både til havs og i land. Kaya kan selv velge hvilken etappe av reisen de vil være med på. Da vi snakket med henne hadde hun enda ikke bestemt seg helt, men etappen fra Bodø til Lofoten og tilbake var en sterk kandidat. Og hvem skal få bli med? Jo, det er ingen ringere enn vennen som hun plukket søppel sammen med du hun sendte inn vinnerloddet! Vi ønsker dem begge en god reise!

Kaya og en venn får være med Christian Radich på seiltur i sommer.

Tredjepremien, et opphold for to personer hos Son Spa, var Stine så heldig å vinne. Hun hadde ryddet med folkehøgskolen hun gikk på i Telemark da hun sendte inn vinnerloddet, og nå gleder hun seg til spa-besøk! Premien inkluderer overnatting i suite med frokost, samt inngang til spa og trening. Vi skulle jo aller helst ha skjemmet bort alle strandrydderne våre med et velfortjent spa-opphold etter å ha ryddet søppel, og er glad for at Stine får kost seg litt ekstra som takk for innsatsen!

Stine ble glad da vi fortalte at hun hadde vunnet et opphold på Son Spa!

I tillegg delte vi ut over 60 andre premier, inkludert flott turutstyr og spennende bøker om livet i havet, som nå er sendt avgårde til Johan, Kari, Eilev, Gustav, Mina, Andreas, Iren og resten av de heldige strandrydderne. Det var mange barn og unge blant årets vinnere, og årets aller yngste vinner ble Johanna på tre år. Gratulerer så mye til alle sammen – og takk for innsatsen!

Vinnerne av Kystlotteriet 2021 ble trukket i begynnelsen av januar. Vinnere av hovedpremiene ble kontaktet på telefon, resten på sms.

Takk til SeilNorge, Stiftelsen Christian Radich, Son Spa, Nordic Outdoor, Ticket to the Moon Norge, Hydroflask og Sølvkroken for donasjon av premier/gode rabatter som var med på å muliggjorde årets premier.

Ps: I løpet av våren avslører vi premiene i Kystlotteriet 2022. De blir spenstige, så følg med!