Etter 8 utrolig fine og minnerike dager på Strømtangen Fyr sammen med et hav av fantastiske folk så har nå siste båt forlatt fyret.

I uka som har gått har forskere, politikere, presse, miljøorganisasjoner og folk med hjerte for havet kommet sammen på Kystlotteriet, og Passion for Oceans initiativ.

7 dager med 90 fantastiske personer på besøk – Hav, solnedganger, dykking, strandrydding, UVdroner, kokte krabber, mingling, båtturer.. Mange snakker seg varme om behov for fyrtårn, I politikken, kulturlivet og i hjertesaker. Så hva er bedre enn å samles til prek, debatt, kunnskapsutveksling – og så klart; rydding av søppel – på et ekte fyr? I havgapet, med tre marine nasjonalparker i sikte og med havet på agendaen.

Kystlotteriet, Passion for Ocean og HUB42 Fredrikstad Living Lab for Tourism and Innovation vil snart invitere til neste års samling i #uke42 – sammen med venner i Innovasjon og Prosjektledelse – Høgskolen i Østfold, Strømtangen Fyr Fredrikstad, Oslofjordens Friluftsråd, Ung Norge med flere… Kryss av i kalenderen. Den uka blir viktig!

Takk til alle som deltok og takk for all hjelp fra gode venner og ikke minst takk til alle de dedikerte frivillige fra Foreningen Onsøybeviset som holder liv i øya og som er drivkraften som gjør att alle oss andre kan oppleve denne unike plassen.

Dette har vært en stor suksess og utrolig gøy og vi gleder oss allerede til neste år!