Kystlotteriet er veldig glade for å kunne meddele at vi har fått Sølvkroken/Nordic Outdoor, den største fisk- og friluftsleverandøren med lager i Norge, med på teamet. I samsvar med vår egen visjon, ønsker Nordic Outdoor ønsker å inspirere og ildne oppunder kjærligheten Ola Nordmann har for norsk natur. For å takke alle kystheltene som stiller opp for å plukke plast og marin forsøpling har selskapet slått på stortrommen og sponset Kystlotteriet med flotte frilufts premier til loddtrekningene våre.

Lokale/ regionale premier 

10 x Sølvkroken Glacier-kombo til sjø- og gjeddefiske
Flott kombinasjon til sjø- og gjeddefiske med firedelt Sølvkroken Glacier-stang (9’). Denne er beregnet
for fiske med slukvekter fra 10 til 40 gram. Kombinasjonens haspelsnelle, Jade 4000, har 3 kulelager og maskinert aluminiums spole. I tillegg følger det med kvalitetssene fra Sølvkroken (2×100 m, 0,35 mm).
10 x Otto Oter fiske sett 
Supert Sølvkroken-fiske sett til de minste. Otto Oter-settet har lukket haspelsnelle med ferdig påspolt sene og stanga har fått et spesialdesignet håndtak som gjør at små hender enkelt får et godt grep om stanga. Det følger med en øvelsesdupp, den er kjempefin til å trene på å kaste med. Fiske settet kan selvsagt brukes til ekte fiske også.

Nasjonal premie

Stor friluftspakke til en verdi av 15.000,-  med det meste du trenger for gode tur- og naturopplevelser i det vakre landet vårt.
Friluftspakken fra Nordic Outdoor/ Sølvkroken inkluderer: 
– Campingstolen Kickback Breeze, som er like fin på campingtur som på stranda. Her sitter du lavt, stødig og behagelig. En integrert skulderstropp gjør det lett å ta med seg stolen overalt.
– Fire poser med Trek’n Eats turmat: To wok med biff og poteter, to blåbærsupper
– Tremannsteltet Hayden fra Coleman, som har inngang både foran og bak, samt et soveroms areal på 3,8 m2, med et oppholdsrom: 1,8 m2.
– Fra Coleman kommer også soveposen Fision 200 med komforttemperatur +5 °C. Posen er fylt med hule Coletherm-fibre som holder godt på varmen.
– Et sett Optimus Crux Weekend HE Cook System. Dette lette settet inkluderer brenneren Crux, 0,95 l kjele og en stekepanne, som også kan brukes som lokk.
– GSI Outdoors’ Pack Kitchen: Et lett tur- og campingsett som bl.a. inneholder skje og steke spade (som kan brukes på nonstickbelegg), oppvasksvamp, tørkehåndkle, flasker til kryddersauser og sauser.
– Folding Foon, en 17 grams lett kombo av gaffel og skje. Folding Foon har holdbart håndtak i rustfritt stål. Utslått er den 15,5 cm lang, men den kan foldes sammen når den ikke er i bruk.
– Fire-delt fiskestang fra Sølvkroken. Denne sjø- og gjeddekombinasjonen er super til allroundfiske i sjøen, og er beregnet for slukvekter fra 10 til 40 gram.
– Dagtursekk (22l) fra det newzealandske merket Aarn, Flowmo Friend, med ett stort hovedrom, samt en praktisk sikkerhetslomme.
– Termosen fra GSI Outdoors, som holder drikken varm opptil 30 timer
– Vask og impregnering til membranplagg fra det britiske merket Nikwax. Både vask og impregnering revitaliserer plaggets vannavisende egenskaper, uten å ødelegge de pustende. Anbefales brukt til klær med Gore-Tex, Ultrex, Sympatex o.l. Nikwax bruker ikke fluorkarboner i sine impregneringer.
– En bandana fra ExOfficio som hjelper deg å holde mygg, flått og andre bitende insekter på avstand. Hemmeligheten er Insect Shield, en permetrinbeskyttelse som er integrert i selve plagget.
– Stekefisken får du på kroken med slukene i Sølvkrokens Norgespakken sjø. Her får du slukboks og fem bestselgere som er effektive til alle typer sjøfisk.
I tillegg til Nordic Outdoors flotte bidrag, legger Kystlotteriet til 5000,- i lommepenger til den heldige vinneren av denne premien, for å gjøre dette til en av våre største premier denne sesongen.
For mer informasjon om premiene fra Nordic Outdoor/ Sølvkroken, besøk: https://nordicoutdoor.no/produkter/