Fjorårets «Singel i fjæra» var en utelukkende humoristisk og miljøvennlig opplevelse for alle involverte, og vi ønsker derfor å gjenta suksessen.

Bakgrunn:
Dating er ikke hva det en gang var. Kurtisering har i stor grad blitt like digitalisert som shopping på nett. Tidsklemma er og blir en utfordring for så mange av oss, og vi ønsker stadig å effektivisere all effektivitet. Også dating. Vi sjekker ikke lenger utvalget av potensielle partner ved å gå på fest på lokalet eller ved å avertere via kontaktannonser signert ”bill.mrk. sporty og moden 69-modell”. Så:

.-Er du singel med ønske om å forandre på det?

-Er du en av de som er lei sveiping og klikking på datingsider og apper, hvor folk legger ut retusjerte party-selfies og bilder fra russetiden for å se yngre ut enn de egentlig er?

-Er du en av de som foretrekker å treffe folk face to face fremfor å chatte på en skjerm?

-Er du en som liker å være ute i naturen med eller uten date, og føler du samtidig for å være med på å redusere marin forsøpling i fjæra?

Se hit!

Kystlotteriet inviterer til årets mest romantiske søppelplukking i maritime omgivelser; Flåtaviken i Engelsviken (Onsøy).

Vi vet av erfaring at det i disse dager flyter i land de utroligste ting i fjæra som ingen føler noe for lenger. Vi vil effektivisere både dating og strandrydding, samtidig som vi vil legge til rette for gode gammeldagse stevnemøter. Hvem vet? Kanskje det finnes både sjøpølser og havfruer som har kila seg fast i tang og tare, og som ligger der og venter på å bli reddet. To fluer i en smekk kan fort bli to soulmates med en sekk.

Konseptet er enkelt:

• Møt opp på parkeringsplassen ved Nærbutikken i Engelsviken lørdag 15.08.2020 kl. 12.00.

• Helga og Anne vil ta dere i mot og utstyre dere med Kystlotteriets egne søppelsekker og lodd til bruk for rydding av marin forsøpling i fjæra.

• Dere står fritt til å fylle sekken på egenhåd, eller sammen med en du har sveipa til høyre på.

• Grillen/bålet er tent fra kl. 14.00. – Kystlotteriet spanderer pølser med tilbehør til alle ivrige plukkere. (Værforbehold)

• Det vil bli trukket tre vinnere blant alle søppeldaterne, og denne gangen konkurrerer alle deltakende om følgende flotte premier:

1. Gavekort på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant.

2. Billetter til «Tre om Taube» på Engelsviken bryggefor 2 pers.

3. 2 stk. Hydro Flask drikkeflasker.

Antrekk:
Se ann vær og vindforhold, og kle deg passende eller upassende etter eget ønske.

Bussrute for strekningen mellom Fredrikstad og Engelsviken finner du på www.ruter.no.

Kommer du i bil, er det lettest å parkere ved Nærbutikken i Johnseveien 4 i Engelsviken.

«Vi spanderer pølser og brød for enhver smak!»
Sitat: Sten Helberg.

Tusen takk til våre sponsorer:

Engelsviken Brygge Fiskerestaurant
Tre om Taube: «Kvinnorna!»
HydroFlask
Østfold Olje Ragnar Larsen & Sønner AS
Flåtavikens Venner

Hold deg oppdatert på Facebook arangementet vårt her https://www.facebook.com/events/489473688604158/