Den offisielle Kystlotteri sesongen er avsluttet – men det foregår fremdeles mye spennende rundt om i kommunene.

Det arrangeres små og store ryddeaksjoner, miljøagentene hviler aldri og holder det gående året rundt, privatpersoner går tur og samler inn det de finner på veien og vi er allerede godt i gang med neste sesong – med nye kommuner som slutter seg til og ett næringsliv som vil bidra på mange spennende måter, gir det enda flere flotte opplevelser langs vår fantastiske kyst, og vi ser med glede fram til neste år. Men ikke minst er det nå tid for å gi tilbake til noen av de mange som har bidratt til at årets sesong ble så enda mye bedre enn det vi hadde drømt om og håpet på.

Ideen bak Kystlotteriet er jo at vi skal motivere til å rydde kysten vår ved hjelp av premiering – og vi har fått noen fantastiske premier i år! Både lokale og najsjonale. Hovedtrekningen vil foregå første uken i desember, men de lokale trekningene er allerede godt i gang, og vi har fått meldinger om mange glade strandryddere rundt om i Norge.

Det har vært trekning i Sogn og Fjordane, i Arendal og i Telemark. I sistnevnte fylke var det Torbjørn som gikk av gårde med deres hovedpremie på hele 10.000,- kroner.

Dere kan lese om den heldige vinneren HER

I Flora og Førda var det også mange heldige vinnere.

Så dersom dere har deltatt med en sekk eller tre i årets Kystlotteri, så er det bare å følge med i lokalpressen og holde telefonen skrudd på framover! Kanske er det du som er den neste heldige vinneren!

Og tar du deg en tur ut i vintermånedene med en sekk i hånden, sjekk om din kommune kan ta imot sekken din nå. Lodd som kommer inn før vi starter opp igjen for fullt våren 2018 vil være med i neste års trekning.

Hilsen alle oss i Kystlotteriet!