Nå blir det enda enklere å delta i Kystlotteriet!

Våre nye sekker er nemlig utrustet med en QR-kode, som gjør at lotteriet kan foregå digitalt istedenfor med fysiske lodd. Når du har fylt en Kystlotteriet-sekk med søppel, scanner du QR-koden som er avbildet på sekken med kameraet på mobiltelefonen og følger deretter instruksjonene for å fullføre registreringen. Så enkelt har du et lodd med i trekningen!

Får du ikke til å lese QR-koden? Eller kanskje du har en eldre versjon av ryddesekkene, uten QR-kode på? Null stress – du kan skrive inn adressen reg.kystlotteriet.no i søkefeltet i nettleseren din (på data, nettbrett eller mobil), så havner du på samme nettside som QR-koden tar deg til, og kan registrere sekken og motta lodd på akkurat samme måte. Det kan nemlig ta litt tid før de nye sekkene kommer i omløp enkelte steder, fordi de gamle skal brukes opp først.

Slik ser QR-koden på de nye sekkene ut.

Om du ønsker å bestille (gratis) sekker til en kommune, skoleklasse, organisasjon, lag eller en annen større gruppe, ta kontakt med oss på ved å sende en e-post til hanne@elvoghav.no.

Med Kystlotteriet kan du hente en sekk fra et av våre mange utleveringssteder rundt omkring i landet, fylle den med søppel du plukker langs kysten, innsjøer eller elver, levere inn posen ved et av returpunktene i nærheten og bli med i trekningen av flotte premier. Litt spenning og en ekstra motivasjon for både liten og stor til å rydde søppel og gjøre en superviktig innsats for livet i og rundt havet.

PS: Vi anbefaler at all rydding i strandsonen i tillegg registreres i ryddeportalen www.ryddenorge.no eller i appen «Rydde».

God rydding, og lykke til!

Ser du QR-koden?