Bli med på seilas langs norskekysten med Christian Radich

 

Delta i Kystlotteriet og bli med i trekningen av to billetter til seilas med den spektakulære fullriggeren Christian Radich! Dette blir en uforglemmelig del av sommerferien 2022 for deg og en venn, hvor dere får oppleve norskekysten både til havs og i land. Velg selv om dere vil bli med på ferden fra Oslo, Kristiansand, Kristiansund eller Bodø. Turen passer fint både for ungdom og voksne.

Om reisen:

Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten sommeren 2022 med fullriggeren Christian Radich, fra Oslo i sør til Lofoten i nord. Turen er delt opp i tre-dagers etapper og du kan velge mellom etapper på Sørlandet, Vestlandet eller i Lofoten. Vi reiser sakte og kommer nær på elementene, havet og landskapet som glir forbi. Noen steder stopper vi og gjør utflukter i land, andre steder stopper vi for å fiske eller bade. Vær og vind avgjør hvordan din tur blir. Vi lover deg en opplevelse helt utenom det vanlige.

Vinneren kan velge mellom følgende etapper.

Oslo – Kristiansand 18. – 21. juni 2022

Kristiansand – Stavanger 21. – 24. juni 2022

Kristiansund – Bodø 5. – 8. juli 2022

Lofoten (fra og til Bodø) 19. – 22. juli 2022

Les mer om Sea Norway her.

Én person vinner to stk billetter. Vinneren må selv dekke reise til og fra seilaset. Kystlotteriets premier for 2021 trekkes i løpet av den første uka i 2022.

Tusen takk til Stiftelsen Christian Radich som støtter Kystlotteriets arbeid for et rent hav, og har muliggjort denne premien.

Delta i Kystlotteriet og bli med i trekningen av to billetter til seilas med den spektakulære fullriggeren Christian Radich!