Vinn sett med Tech Wash og TX Direct Wash-In

 

Tech Wash og TX Direct Wash-In fra Nikwax hjelper deg med å ta bedre vare på turklærne dine, slik at de varer lenger.

Vi har åtte sett som vi deler ut til åtte vinnere av Kystlotteriet. Trekningen skjer i løpet av den første uka i 2022.

Om produktet:

Effektiv rens og impregnering som gjør klær og andre tekstiler vannavstøtende, pustende og fri for møkk. Rens og impregner i vaskemaskin eller for hånd.

Tech Wash & TX Direct Wash-In revitaliserer den opprinnelige DWR (Durable Water Repellency) og de pustende egenskapene i tekstilet. Når klær med membran blir utsatt for skitt og smuss, og vaskes med vanlig vaskemiddel, vil den vanntette egenskapene forsvinne, og tekstilet vil begynne å trekke til seg vann.

Vask klærne med Tech Wash i vaskemaskinen for å fjerne all skitt og smuss. Hvis klærne er nye, trenger du bare å vaske dem med Tech Wash, men hvis du har brukt klærne mye, lønner det seg å impregnere med TX Direct i tillegg. Gjennom en runde til i vaskemaskin, får du impregnert både sømmer, glidelåser og borrelåser effektivt.

Nikwax Tech Wash & TX Direct er vannbasert, inneholder ikke fluorkarbon, og er ikke testet på dyr.

Vinn sett med Tech Wash og TX Direct Wash-In   Tech Wash og TX Direct Wash-In fra Nikwax hjelper deg med å ta bedre vare på turklærne dine, slik at de varer lenger. Vi har åtte sett som vi deler ut til åtte vinnere av Kystlotteriet. Trekningen skjer i løpet av den første uka i …