Vinn øyhopping & festivalseilas til Trænafestivalen for 2 personer i 10 dager!

SeilNorge skriver dette om reisen:

«Velkommen med på en unik opplevelse med seilbåt gjennom øyriket på Helgelandskysten!

For 11. året på rad inviterer vi til denne storslåtte turen gjennom den fantastiske Vega-skjærgården med tusenvis av øyer, holmer og skjær.

Midt i eget matfat fisker vi og tilbereder god mat underveis. Turen avsluttes med Trænafestivalen; verdens vakreste festival. (Festivalbillett ikke inkludert i premien, men kan kjøpes av SeilNorge)

Siden vi første gang seilte til Træna i 2010 har denne turen vært sommerens høydepunkt for både oss i SeilNorge og de mange som har vært med oss. Øyhopping-turen til Træna har blitt et sagnomsust sommereventyr der vi hvert år seiler 7-8 båter i følge. Øymagi og skjærgårds-seiling, mange båter og spennende mennesker, og musikk på Norges beste festival – det er noen av høydepunktene på denne turen!

Vi starter turen på Himmelblå-øya Ylvingen, derfra videre gjennom Vegaøyenes skjærgård hvor vi navigerer oss smidig rundt blant de mange tusen øyene, holmene og skjærene.
Vi går så fjelltur på De Syv Søstre, før vi deltar på den årlige Træna Ocean Race, en årlig seilregatta ut til Træna samme dag som festivalen begynner. Hele veien har vi midnattssolen med oss nordover, og et fantastisk sommerlys.

Som på alle våre turer lærer du å seile underveis, og du vil få både utfordringer og mestringsfølelse – og venner for livet!»

(Vinner må selv dekke transport til og fra arrangementet )

Les mer om turen og program på www.seilnorge.no

Totalverdi på premien er 34.800 kroner.

Vinn øyhopping & festivalseilas til Trænafestivalen for 2 personer i 10 dager! SeilNorge skriver dette om reisen: «Velkommen med på en unik opplevelse med seilbåt gjennom øyriket på Helgelandskysten! For 11. året på rad inviterer vi til denne storslåtte turen gjennom den fantastiske Vega-skjærgården med tusenvis av øyer, holmer og skjær. Midt i eget matfat …