Opplev den fantastiske følelsen av å sove ute i hengekøye

 

En av årets premier i Kystlotteriet er en hengekøye fra Ticket To The Moon, med myggnett, tarp og oppheng! Ta med sovepose, og du har alt du trenger for en natt ute. Eller kanskje hengekøyen får bli med på strandrydding, så du kan ta en velfortjent hvil underveis?

Vi deler ut ett sett med hengekøye, tarp, myggnett og tau til oppheng. Trekningen skjer i løpet av den første uka i 2022.

Tusen takk til Ticket To The Moon Norge som støtter Kystlotteriets arbeid for et rent hav, og har muliggjort denne premien.

Ticket To The Moon Norge skriver dette om hengekøyen:

Ticket To the Moon hengekøye er laget av høyklasse fallskjermmateriale (silke nylon), som tilpasser seg kroppen din. Dette fallskjermstoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne. hengekøyen gir en pefekt kroppsstøtte uten trykkpunkter. Og rustfritt stål krok for ekstra sikkerhet ved installasjon. Hengekøyen er også ideell for sporadisk avslapping, tur i skog og mark, jaktfiske og selvfølgelig en middagslur.

Hengekøyene fra Ticket To The Moon har blitt testet i alle klima over hele verden sinden 1996. Fallskjerm-hengekøyen ble laget av reisende for reisende. Hengekøyen er ultralett! En ideell beskyttelse mot insekter og små krypdyr, den kan lett erstatte teltet ditt: lett vekt, sterk, sammenleggbart, du setter hengekøyen lett opp på mindre enn ett minutt, er råte-motstandsdyktig og rask å tørke (maskinvask 30°C.

Les mer om hengekøyen og tilbehøret på tickettothemoon.no

Opplev den fantastiske følelsen av å sove ute i hengekøye   En av årets premier i Kystlotteriet er en hengekøye fra Ticket To The Moon, med myggnett, tarp og oppheng! Ta med sovepose, og du har alt du trenger for en natt ute. Eller kanskje hengekøyen får bli med på strandrydding, så du kan ta …