ØNSKER DU Å STØTTE KYSTLOTTERIET?

Hovedmålet til Kystlotteriet er å utvikle og realisere et nasjonalt konsept for rydding, oppsamling og bort-transportering av marint søppel fra strandsonen.

Det er viktig å understreke at det er den frivillige innsatsen som er bærebjelken og alltid vil være det. Kystlotteriet legger til rette for at mange tusen mennesker rydder søppel langs kysten vår hele året og det er svært viktig at denne frivillige innsatsen berømmes og fremheves. Det er antallet mennesker som rydder som er styrken til Kystlotteriet.

Og derfor trenger vi DEG, du som sitter på en fantastisk opplevelse som kan deles, som har tilgang til ett vakkert sted flere burde få oppleve, har kontakter som kan skaffe overnatting på steder der ingen kunne tru at nokon kunne bu – Kystlotteriet trenger premier!

Så om du ønsker å bidra med en sum penger øremerket premier, du har tilgang til unike opplevelser langs kysten eller har ett produkt vi kan gi bort – ta kontakt med oss!

Dette gir deg muligheten til å støtte en god sak samtidig som du vil bli profilert som sponsor på våre sider og i media.

Vi håper å høre fra dere –  og vi ses i sjøkanten!